söndag 15 november 2009

Dr.Joe Dispenza

En av dem som gjorde stort intryck på mig var Joe Dispenza.

Dr Dispenza är forskare inom neurologi, och har studerat neurovetenskap, hjärnans funktion och kemi, cellbiologi, minnet m.m han är även kiropraktor.
Han visar vad som händer i hjärnan när vi tänker… invanda tankar.. nya tankar… och hur det påverkar vår hjärna och vår verklighet, vår hälsa och hur vi kan förändra dem.

Kort trailer:




I hans nya bok, Evolve Your Brain: The Science of Changing Your Mind
presenterar han information som på djupet som hjälper oss förstå och få kontroll över vårt sinne, hur tankar kan skapa kemiska reaktioner som håller dig beroende av mönster och känslor - även de som gör oss olyckliga.
Och när du vet hur dessa ”dåliga” vanor skapas, är det möjligt att inte bara bryta dessa mönster utan även att omprogrammera och utveckla hjärnan så att nya positiva och fördelaktiga vanor kan ta över.

Efter en allvarlig skada ryggskada där han läkte sig själv har han i årtionden studerat människans sinne, hur det lagrar information, och varför det bevarar samma beteende mönster om och om igen. Joe Dizpenza har också fokuserat sina studier på människor som upplevt spontana remissioner. Han är även känd från filmen ”What a bleep?!”


Håll dig vaken!
http://www.drjoedispenza.com/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar